tirsdag 4. mai 2010

Dagene flyr avgårde, og dei siste dagene har vi virkelig hatt alle årstider på en gang! Men altså, virkelig, ka i svarte e vitsen med SNØ i mai??? Æsj, klarer meg veldig fint uten altså... Men nå skal jeg slett ikke klage, i dag dukka sola frem igjen, samtidig som en etterlengta fridag sto på tapeten:) Herlig!!
Sendt ungene på skolen, og fant senga igjen ei lita stund, hehe, man må no benytte seg;)
Senere fikk Goggen sin aller første tur ned til vannet:) Det var tydeligvis stor stas, han var i total ekstase hele turen:) Å gå i dusjen og spyle av seg all sanden når vi kom hjem var vel ikke like gøy;)


Flott her på sula, for den som måtte være i tvil;)
En tidlig morgen rundt Vassetvannet for noen dager siden:)



Ett lite hjertesukk, siden bloggen først blei bare hundeliv!
Goggen ELSKER senga si, det er den investeringa som virkelig har vært verdt pengene for å si det slik. Helt fra første minutta hjemme, har senga vært det store, han simpelten elsker å sloss med den, sove i den, hoppe i den, dra den med seg etc. I går blei den også brukt til å spy i, etter ett vellykket Norvegia raid, han fikk meg til å snuble når jeg åpnet kjøleskapet..
Osten måtte slukes siden jeg kom bak, noe som endte med ost i halsen og oppkast mens han hylte i ren sorg. Midt i senga!
Og da oppdager jeg det... Den fantastisk gode senga, som attpåtil heter "smart" er ikke så veldig smart likevel. Ærlig talt... en hundeseng som bare kan håndvaskes???? Øøøøh... jaja... Den blei no ren, men hadde HELT KLART foretrukket å bare hive den i maskina!!



Nå er forresten voffsen meldt på både valpe kurs og sitt første valpeshow, så krysses alle fingre for at dommeren har alle fingrene i behold etter møtet med Goggen også;)
hehe:) Skal bli utrolig gøy igrunn, særlig siden Goggen får en sjangs til å møte igjen noen søsken og oppdretterfamilien, både to og fir-beinte:)
Ska bli stas ja, og ikkje minst spennende å se om han e like redd for dem som mange andre valper han møter:-P Er ei lita pyse ditte her, sånn innerst inne!!

2 kommentarer:

  1. åh, håpe e får møte Goggen snart ;)
    Kanskje vi kunne tatt en dag i fjøra med mann, hund og barn? Det hadde vært gøy!

    SvarSlett
  2. Ja, det hadde vært kos:) Det e jo kjempelenge siden sist:)

    SvarSlett